THE HAPPY MOVIE

Aerul de primavara ne indeamna la sarbatoare, asa ca va invitam sa sarbatorim viata, relatiile, bucuria de a trai. Si, cum ne place noua, transformam totul intr-o experienta de invatare, cu inspiratie, conectare, idei noi.

Vom viziona timp de o ora documentarul „The Happy Movie”, unul dintre cele mai titrate documentare pe tema fericirii, regizat de Roko Belic, nominalizat la premiile Oscar.

Timp de 4 ani, intreaga echipa de filmare a calatorit pe toate continentele planetei, in cautarea unui raspuns la intrebarea: Ce ne face fericiti? Au stat de vorba deopotriva cu cercetatori, surferi, bunici, oameni din media si chiar bosimani, iar raspunsurile pe care le-au primit vin dublate de explicatii din neurostiinta si psihologia fericirii. 

Dupa vizionare, vom discuta impreuna cu invitatii nostri din panelul de dezbatere, despre ce anume putem face noi, in mod concret pentru a construi relatii mai fericite in companiile noastre.

 

PROGRAM – unde si cand

Pe 11 martie, de la 18:30 la 21:00, intr-o locatie pe care o vom comunica in curand.
Locurile sunt limitate, iar intrarea se face pe baza de invitatie, asa ca grabeste-te sa ne confirmi participarea ta. .

FA CADOU O INVITATIE

Vrei sa fii zana cea buna pentru un coleg sau un prieten din HR / L&D? E simplu: trimite-le un e-mail cu [email protected] in cc.

CE TE COSTA

O investitie de timp si energie, cu ROI in idei imediat aplicabile, prieteni si sfatuitori noi.
Si 100 de euro taxa de anulare – doar in cazul in care vreo situatie neasteptata te forteaza sa anulezi cu mai putin de 48 de ore inainte de eveniment, ceea ce speram sa nu fie cazul. Acesta este modul nostru de a ne proteja investitia de timp si energie si va multumim anticipat pentru intelegere. 🙂

Ce spun clientii despre Arhitectii Viitorului

Madalina Moraru Teodorescu – “Un eveniment super reusit, o zi plina de energie, idei si mult loc creat pentru provocari adresate pozitiv! Multumesc!”

Irina Aninosanu – “Foarte fain acest prim workshop. Mi-a placut tare mult schimbul de idei si energia pozitiva, deschiderea voastra, a speakerilor si a participantilor spre sharing de idei si experiente. Ne vedem cu siguranta la urmatoarele!”

Carmen Prisacaru – „Multumesc pentru invitatie, pentru spatiul primitor creat, pentru facilitare, pentru invatare si utilitate si pentru diversitatea comunitatii de HR si de business! Multumesc speakerilor din panel si a colegilor de HR pentru sharing, incursiuni, umor si creativitate!”

Rodica Sfetu – “Multumim pentru povesti, film si vin 🙂, dar mai ales pentru ca sunteti oameni minunati si faceti lumea mai frumoasa!”

Valerian Ibanescu – “Locul desfasurarii foarte bine ales: arhitectura, elementele de design interior, mobilierul si aranjarea salii au contribuit la crearea unei stari relaxate si inspirationale;

Invitatii din industrie au avut atat calitate profesionala vizibila cat si personalitati si stiluri de comunicare distincte: am avut astfel ocazia sa privesc un peisaj dinamic si foarte complex al „disciplinei” numita coaching, cu multiple puncte de vedere si perspective diverse, dar cu opinii convergente asupra punctelor esentiale („constienta”, onestitatea, evitarea capcanelor culturale de tip „top –down”, riscurile pe termen scurt pe care trebuie sa si le asume angajatorul pentru a obtine sustenabilitate si exploatarea potentialului talentelor din organizatie…);

Facilitarea si coordonarea dialogului dintre invitati si a comunicarii invitatilor cu audienta au fost foarte bine realizate de catre organizatori: au fost urmarite consecvent intrebarile anuntate din start dar a existat spatiu si pentru clarificari sau schimburi de idei la initiativa celor din public; as sublinia combinatia de utilizare a mai multor simturi pe care au indus-o organizatorii pentru a crea un moment memorabil (prezentare „on screen”, conversatie de tip „talk show” interactiva cu publicul, sinteza vizuala a dialogurilor oferita de un artist ilustrator, momente de „lucru in echipe” si prezentare pe flipcharturi, conversatii libere intre participanti in pauze si lucru in perechi pe teme clare in partea a 2-a)

Foarte interesanta si utila prezentarea din partea a 2-a a zilei cu privire la barierele pe care ni le construim in calea succesului personal, plecand de la inclinatiile noastre pe care de multe ori le consideram calitati.

In concluzie, a fost o zi in care am primit foarte mult si am simtit imboldul de a contribui la randul meu, o zi petrecuta impreuna cu oameni deschisi si entuziasti, incercand sa inteleaga mai mult si sa se pregateasca cat mai bine pentru a-si indeplini rolul odata intorsi in organizatiile lor.”

Iuliana Iliuta – “Evenimentul organizat de Arhitectii Viitorului pe tema Coaching in Organizatii a fost o experienta autentica, o conversatie in care s-au impartasit reusite ale coachingului si s-au propus noi obiective pentru a duce practica la urmatorul nivel. M-am regasit in sinceritatea discutiei, mi-a placut foarte mult pastila de coaching – pe tema autosabotarii – prezentata de Simona, si m-am bucurat sa plec de acolo nu cu una, ci cu mai multe intrebari la care voi continua sa construiesc raspunsuri.”

Rodica Sfetu – „Este un proiect aparte, un spatiu care ne inspira si o comunitate care ne provoaca. Aici simti ca lucrurile se leaga, prind contur in mintea ta si iti poti permite sa visezi cu voce tare, alaturi de oameni speciali. Daca mai adaugi informatia de calitate si voia buna, faci tot ce poti sa fii acolo!”

Lucia Tudor – „O initiativa frumoasa venita din partea Learning Architect care pentru mine s-a transformat intr-o calatorie de cunoastere alaturi de oameni frumosi.
Energia, pasiunea, ospitalitatea echipei Learning Arhitect au fost elemente care au creat un spatiu prietenos si potrivit pentru discutii inovative, prin care am simtit ca putem construi unii peste ideile altora, ca putem invata unii de la altii, ne putem asculta si intelege unii pe altii.

Dificultatile mele, nu mai erau doar ale mele pentru ca am putut prelua din experientele colegilor participanti si astfel creiona idei/ solutii din la care nu ma gandisem anterior.

Am plecat de fiecare data cu hotararea si entuziasmul ca se poate, se poate sa fim din ce in ce mai buni in ceea ce facem, ca se poate lucra cu placere si pasiune. Si suntem multi care vrem sa schimbam lucrurile in bine, fiecare pe aria lui. Motiv pentru care multumesc Learning Arhitect pentru ca ne-ati facilitat aceste intalniri extraordinare.

Mult success in continuare!”