DE CE JOACA & INVATAREA?

In februarie, am lansat catre clientii nostri cercetarea “Customer Insight Survey 2018”, aflata deja la a doua editie si am am aflat de la voi cum se vede peisajul L&D si care sunt temele “fierbinti” care va preocupa. Supriza sau nu, la intrebarea despre trenduri in L&D care va preocupa, invatarea prin joc si invatarea gamificata au fost in top.
Acum, ca ne-am adunat de prin vacante, continuam Arhitectii Viitorului cu un eveniment pe tema „Joaca si invatarea – invatarea prin joc si invatarea gamificata” – 2 octombrie.

Va invitam la un MIX DE EXPERIENTE in care nimeni nu va fi spectator.

Momentul de dezbatere: Panel cu invitati din business

Ne vom juca cu tema si o vom explora din diverse unghiuri, experiente, zone de expertiza. Din intrebarile care ne vor incita la dezbatere:
Cum functioneaza joaca la adulti, aici si acum?
Care sunt domeniile in care se aplica?
In ce situatii nu functioneaza invatarea prin joaca?

Momentul de descoperire: 10 moduri in care poti aplica gamificarea si invatarea prin joc in L&D & un joc de invatare Learning Architect proaspat lansat

Impreuna cu Robert Blaga, colegul si partenerul nostru de la Brainiup, vom intelege ca gamificarea nu inseamna puncte si nici neaparat joc, ci inseamna sa folosesti elemente subtile din jocuri (povestile, crearea unui univers), vom explora gamificarea si invatarea prin joc si cum poti sa iti dai seama ce ti se potriveste in contextul tau.

Momentul de networking de idei

La finalul experientei,  generam impreuna intrebari, provocari si raspunsuri practice – asa incat fiecare sa plece cu o idee noua, un instrument nou, un strop de inspiratie sau un prieten nou.

CE VEI CASTIGA

Vei conecta perspectiva de business cu perspectiva de HR – in fiecare workshop avem o dezbatere cu oameni din business facilitata si nimeni nu va fi spectator. Promitem o „anti-conferinta” cu discutii aprinse si relevante.

Vei afla bune practici, tips & tricks, cazuri concrete – intr-un schimb de idei facilitat.

Vei gasi energia si inspiratia de care ai nevoie – nu e (doar) promisiunea noastra, este feedbackul participantilor de anul trecut.

AGENDA ZILEI

10:00-10:30      Cafeaua de dimineata
10:30-12:00      Panelul de dezbatere
12:00-12:30      10 moduri in care poti aplica gamificarea si invatarea prin joc
12:30-13:30      Pauza de pranz
13:30 – 14:30   10 moduri in care poti aplica gamificarea si invatarea prin joc – cont’d & un joc de invatare Learning Architect
14:30-15:00      Pauza de cafea
15:00-16:00      Networking de idei

PROGRAM – unde si cand

Workshopurile dureaza de la 9:00 la 16:00 cu un pranz sanatos si pauza de cafea.
Pe masura ce avansam in program, toate detaliile logistice vor fi publicate pe pagina Arhitectii Viitorului pe facebook – https://www.facebook.com/arhitectiiviitorului/ .

FA CADOU O INVITATIE

Vrei sa fii zana cea buna pentru un coleg sau un prieten din HR / L&D? E simplu: trimite-le un e-mail cu [email protected] in cc.

CE TE COSTA

O investitie de timp si energie, cu ROI in idei imediat aplicabile, prieteni si sfatuitori noi.
Si 100 de euro taxa de anulare – doar in cazul in care vreo situatie neasteptata te forteaza sa anulezi cu mai putin de 48 de ore inainte de eveniment, ceea ce speram sa nu fie cazul. Acesta este modul nostru de a ne proteja investitia de timp si energie si va multumim anticipat pentru intelegere. 🙂