L&D Bronze Award Company 2019

Learning Network este principala platforma dedicata specialistilor de L&D din Romania – singurii care masoara starea sectorului L&D (training, coaching, mentorat) prin intermediul studiului „L&D Industry Survey”.

L&D Survey 2019 este cea mai ampla cercetare cantitativa in domeniu si are la baza 576 de respondenti - majoritatea fiind specialisti in resurse umane (40%), urmati de specialisti în L&D (37%). Alte persoane care au participat la cercetare sunt manageri (inclusiv in resurse umane), experti in recrutare, specialisti in formare, psihologi sau traineri in cadrul companiilor.

Respondentii au avut ocazia sa nominalizeze, sa recomande trainerii, coachii si companiile cu care au avut cele mai bune rezultate in anul anterior si sa aprecieze mai multi indicatori, printre care mentionam:

  • gradul general de satisfactie al clientilor fata de oferta din piata L&D
  • cei mai apreciati facilitatori (traineri, coachi) si a celor mai apreciate companii de training din Romania in anul 2019
  • cele mai apreciate subiecte de L&D in Romania
  • criteriile clientilor atunci cand aleg partenerii externi pentru livrarea programelor de L&D
  • cele mai utilizate formate de invatare
  • investitiile companiilor in L&D si tendintele bugetare
  • diferentele intre practicile diferitelor tipuri de companii: dupa tipul de capital, dupa localizarea geografica, dupa dimensiune, dupa domeniul economic.
  • alte insight-uri ce ar putea inspira practicile din acest domeniu.

 

Decernarea premiilor care a avut loc marti, 29 octombrie in cadrul Galei L&D Awards, ne-a facut fericitii castigatori ai premiului "Bronze Award Company" fix in ziua de aniversare a 5 ani de Learning Architect!

O zi pe care o vom tine minte. 

Pe langa aceasta recunoastere, suntem mandri ca Stefania Antone - Managing Partner @Learning Architect a fost nominalizata in top 20 traineri din Romania!

Multumim colegilor nostri freelanceri care ne-au insotit pe parcursul anilor in calatoria catre premiul “Bronze Award Company” pentru frumoasa colaborare, pasiunea si expertiza pe care au adus-o in proiectele noastre: Iulia Buciuman, Teodora Man, Laura Anca Ghiuru, Carmen Voican, Cristina Mihai, Cosmin Joldes, Madalina Radulescu, Robert Blaga, Alexandru Ionescu, Alecsandra Lițu, Gina Bulai și Catalin Dediu.