Liviu Romanescu – Learning Events Experience Designer si Facilitator

Liviu este cel care creeaza experientele de neuitat din cadrul evenimentelor de invatare Learning Architect.

Actor, trainer, facilitator de workshopuri bazate pe arta teatrala si improvizatie la Learning Architect, producator, traducator si director artistic al companiei romano-britanice Vanner Collective.

In calitate de trainer, din 2013, Liviu a sustinut workhopuri cu echipe din diverse corporatii din Romania concentrandu-se pe dezvoltarea comunicarii si colaborarii in cadrul unei echipe sau intre departamente, prin intermediul tehnicilor de improvizatie teatrala.

Din 2014, in Marea Britanie, a initiat si sustinut workshopuri de dezvoltare personala alaturi de Compania Scaffold State din Londra si Theatre Delicatessen. Liviu are o experienta de aproximativ zece ani in educatia alternativa prin tehnici teatrale pentru elevii de liceu si studenti, fiind din 2006 trainer in cadrul Festivalului de Teatru Tanar ”IDEO IDEIS”, din Alexandria.

A absolvit sectia de actorie a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale”, Bucuresti, continuandu-si studiile masterale la The Oxford School of Drama, in Marea Britanie. In prezent, poate fi urmarit pe scena Teatrului de Comedie, a Teatrului Act si a Teatrului Metropolis din Bucuresti.

Andrei AlbuAuthor