La scoala, mai demult, vara “puneam cartea-n cui”. Evident! Pentru ca erau niste carti imbacsite, mohorate, cu liste de probleme, teme, ecuatii…

In vara asta, noi va propunem o altfel de ecuatie: continut relevant + experienta de invatare memorabila + spatiu inspirational (pentru ca e la noi acasa 😊) = Learning Holiday by Learning Architect

Am selectat temele cu grija,  pe baza concluziilor cercetarii noastre Customer Insight 2019, la care unii dintre voi ati contribuit cu perspective si idei. Iata temele care si-au gasit locul in Learning Holiday, pentru voi:

Aceasta sesiune va fi reprogramata


O sesiune in care vei explora, printr-un boardgame care dinamizeaza invatarea, cum sa comunici intr-un mod inteligent emotional.

Agenda noastra:

 • 2 moduri de comunicare emotionala – sacalul si girafa
 • Recunoaste “Sacalul SADDIC” – joc de invarare
 • Modelul OENA de comunicare inteligenta emotional
 • Salveaza “Puii de girafa” – joc de invatare

Pentru aceasta sesiune nu mai sunt locuri

25 iulie, 15:00-18:00 

O sesiune experientiala in care vom descoperi ce inseamna mindsetul flexibil, cand si cum il practicam si cum ne putem intari “muschii” determinarii, ai curajului si perseverentei catre obiective relevante pentru fiecare dintre noi.

In psihologia succesului, mindsetul flexibil, pus in aplicare de comportamentele gritty sunt determinanti puternici ai unei vieti cu sens si fericire.

Agenda noastra:

 • Mindset flexibil vs rigid
 • Planul individual de flexibilizare a mindsetului
 • Chestionarul GRIT
 • GRIT in actiune

1 august, 15:00-18:00

Ti s-a intamplat sa simti ca vorbesti o limba straina atunci cand lucrezi cu colegi dintr-o alta cultura? Te invitam dincolo de blocaje si stereotipuri, sa descoperi diversitatea de preferinte si modul in care poti crea sinergie cu oameni din culturi diferite.

Agenda noastra:

 • 8 dimensiuni ale diferentelor culturale la job
 • Strategii de adaptare

8 august, 15:00-18:00

Before Mars este o simulare captivanta si de impact, care ne ajuta sa intelegem cum putem crea conditiile potrivite pentru strategie, agilitate, luarea deciziilor  si adaptarea la schimbare, lucrand in echipa.

Simularea este un board game care ne transpune intr-o lume futurista. Echipe de 4-6 oameni coopereaza pentru a atinge un obiectiv comun: colonizarea planetei Marte

12 august, 9:00-12:00

Intr-o lume cu din ce in ce mai multe date despre orice este foarte usor sa estimezi venituri ale initiativelor din business. A venit momentul ca si HRul sa isi poata demostra profitabilitatea programelor de dezvoltare, de recrutare, leadership.

Agenda noastra

 • Diferenta dintre People Analytics si modelul Kirkpatrick de calcul al ROI
 • Cum decidem in ce zona investim
 • Cum calculam rezultatul investitiilor noastre

22 august, 10:00-13:00

Vorbim despre Agile in multe contexte (strategie, project management), insa modul de lucru Agile presupune un anumit tip de Leadership. Un leadership foarte diferit de modelul traditional de “comanda si control”.

Agenda noastra

 • Simulari experientiale – rolul liderului intr-un mediu VUCA (volatile – uncertain – complex – ambiguous)
 • Validare, co-creare, invatarea din greseli – si alte strategii de leadership, aplicate concret

Pentru aceasta sesiune nu mai sunt locuri

4 sept, 10:00-13:00

Problemele sunt peste tot si uneori avem impresia ca trebuie sa devenim “experti in problema” ca sa devenim experti in solutii. Metoda Solution Focused ne arata o alta abordare, o abordare in care centrarea pe solutie te ajuta sa faci salturi…cu pasi mici.

Agenda noastra

 • Centrarea pe problema versus centrarea pe solutie – mindset
 • Pasii procesului Solution Focused si cum ii aplicam concret

O veste buna si una mai putin buna (dar poate fi motivanta 😊): Inscrierea este gratuita, ne bucuram sa impartasim cu voi instrumente si experiente. Locurile sunt limitate la 10 participanti/sesiune, atat ne permite spatiul si la maximum 2 sesiuni pentru fiecare participant, ca sa oferim cat mai multor oameni sansa sa se bucure de Learning Holiday.

Ne vom intalni la noi acasa

Image may contain: sky, outdoor and food

Ne place atat de mult la noi la birou incat va vom invita sa facem aceste sesiuni chiar aici.

Asteptam inscrierile voastre, aici:

Subscribe

* indicates required
Sesiunile la care doresti sa participi