Jocurile Savannah

Imagineaza-ti ca stai la coada si cineva te calca pe picior si trece in fata ta. Ce ai vrea sa faci (fantezia ta, chiar daca nu ai face-o)? Ce faci in realitate? Cat de bine te simti dupa? Diferenta dintre primul si al doilea raspuns este marea PRAPASTIE intre primul impuls si raspunsul constient. Iar efectul prapastiei poate fi frustrarea, furia, sau alte EMOTII DIFICILE.

Noi am creat o joaca serioasa prin care faci un MARE SALT. Saltul catre comunicarea constienta. Saltul catre comunicarea inteligenta emotional.

Si vestea cea mai buna este ca poti face saltul…jucandu-te:

Partea 1:

Cand emotiile ne coplesesc, pot conduce la dezastre in comunicarea interpersonala – este atat de usor sa cazi in capcana amenintarilor, culpabilizarii si a altor obiceiuri de “Sacal”. Acest joc te ajuta sa constientizezi si sa elimini modurile toxice de exprimare a emotiilor.

Partea a 2-a:

O data ce ai constientizat varianta “asa nu”, a doua parte a jocului te ajuta sa stapanesti varianta “asa da” a comunicarii inteligente emotional, comunicarea de tip Girafa. Vei identifica si vei invata sa utilizezi practic micro-abilitatile de care aveti nevoie ca sa gestionezi emotii in mod echilibrat si constructiv.

Partea a 3-a:

Know how-ul practic se transforma in actiune. Vei invata cum sa raspunzi unor situatii provocatoare, utilizand micro-abilitatile dobandite anterior. Si vei primi feedback in timp real de la ceilalti jucatori, testandu-ti astfel pe loc abilitatea de a face fata emotiilor.

Despre eveniment

Cand: Pe 6 iunie, de la 10:00 la 17:00, Locurile sunt limitate, iar intrarea se face pe baza de invitatie, asa ca grabeste-te sa ne confirmi participarea ta.

Unde: In Bucuresti. Va vom anunta locatia cu o saptamana inainte de eveniment.

Ce vei face: Te vei juca toate cele 3 jocuri Savannah si vom povesti despre game-based learning alaturi de partenerii nostri de la Brainiup

Cat te costa: O investitie de timp si energie.
Si 100 de euro taxa de anulare – doar in cazul in care vreo situatie neasteptata te forteaza sa anulezi cu mai putin de 48 de ore inainte de eveniment, ceea ce speram sa nu fie cazul. Acesta este modul nostru de a ne proteja investitia de timp si energie si iti multumim anticipat pentru intelegere. 🙂