Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori, precum si membrilor si clientilor sai Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.learning-architect.ro.

Site-ul www.learning-architect.ro este operat de societatea  Learning Architect SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Dacia, nr. 14, ap. 21, sector 1, inregistrata la Reg. Com. Sub nr. J40/12575/2014, CUI:RO33747321.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.learning-architect.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, indiferent ca sunt membri, clienti sau vizitatori. In acest scop va rugam sa intrati periodic pe site pentru a verifica eventualele modificari.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utliizare ale site-ului va rugam sa parasiti site-ul. Daca veti continua navigarea pe site sau veti achizitiona produse sau servici prin intermediul site-ului acest lucru inseamna ca ati luat la cunostinta de termenii si conditiile de utilizare si sunteti de acord cu acestea.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial sau necomercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Inregistrare membri, parole si raspundere

In vederea asigurarii accesului la anumite servicii, produse sau informatii va fi necesara stabilirea unei parole.Va solicitam ca aceasta parola sa nu fie comunicata nimanui, pentru a nu aduce prejudicii detinatorului site-ului! In caz contrar, veti fi tinut raspunzator pentru incalcarea obligatiei de a nu divulga parola.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.learning-architect.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.learning-architect.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.learning-architect.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]