Brain-based Coaching & Communication Skills Certificate

Asiguratorii au reasiguratori, psihologii au psihologii lor si echipa Learning Architect are propriile calatorii de invatare.

Poate te intrebai cum invatam noi?

Un exemplu de invatare este de la formarea BBCS (Brain Based Coaching/Communication Skills), la care a participat colega noastra, Simona Caranda, alaturi de echipa de la Institutul de Neuroleadership, in Londra.

Brain-based Coaching & Communication Skills Certificate este un program care transforma cercetarile de neurostiinta in tehnici de coaching si conversatii de leadership transformationale. Asa ca am mers la Londra si ne-am certificat pe o metodologie robusta si bogata in instrumente, pe care le vom integra pentru voi in:

  • Programe de leader coach & agile leadership (lead & coach with the brain in mind)

  •  Programe de comunicare pentru rolurile de specialist si people manager (work & interact with the brain in mind)

  •  Programe de team coaching

  •  Pastile de neurostiinta - Unleash the power of your brain through the magic of neuroscience

Suntem extra entuziasmati ca am descoperit cum sa cream calatorii de invatare dintr-o perspectiva neurostiintifica si ne-a convins un citat: "creierul nostru se simte foarte bine atunci cand creeaza noi harti neuronale, este activitatea lui favorita".

Iar Simona ne-a marturisit ca ca dupa o zi provocatoare alaturi de cei din echipa de la Institutul de Neuroleadership creierul ei a suferit niste modificari severe... intr-un sens bun, din fericire :)