Get a Taste of Skill Growth Hack - 31 ianuarie 2020

10:00 – 13:00 & 14:00 – 17:00

Traineri: Stefania Antone, Simona Caranda, Malina Chirea

Pentru ca…

Ne-am construit expertiza in proiecte complexe de invatare in industria IT (avand parteneri ca Microsoft, IBM, Electronic Arts, 2Checkout sau Optymyze s.a.), ne-am decis sa construim un program dedicat profesionistilor din aceasta industrie.

Te invitam sa participi la evenimentul de lansare ca sa ne spui daca solutiile noastre "risca" sa-ti transforme radical si iremediabil echipele - no strings attached. Si sa experimentezi chiar tu cateva pastile de micro-abilitati – get a taste of it 😊.

 

Te regasesti in oricare dintre situatiile urmatoare?  

  • Ai programatori/testeri/project manageri absolut geniali, dar pe care mai ai nevoie sa ii formezi pentru ca la intalnirile cu clientii/echipele de proiect sa prezinte intr-un mod de impact solutii sau sa explice cat mai bine problemele cu care se confrunta?
  • Ai echipe in care conflictele dintre oameni ajung sa creeze frustrari si blocaje… si ti-ai dori sa ii vezi ca se simt mai confortabil comunicand unii cu altii?
  • Ai team leaderi care, desi bine intentionati, nu reusesc sa se adapteze “mozaicului” de personalitati diferite si puternice din echipa lor?

 

Ce facem noi?

Nu putem fi buni la toate, stim! Nici nu ne propunem...

Insa ce ne-am propus este sa dezvoltam acele "basic requirements" pe care fiecare expert IT sau team leader sa le inteleaga rational, sa le accepte emotional si sa le puna in practica rapid, asa incat zona de “soft skills” sa ii completeze si sa ii upgradeze IQ-ul si skill-urile tehnice.

Intr-un cuvant: “Skill Growth Hack”, o calatorie de invatare construita atat pentru specialistii din IT, cat si pentru managerii lor.

Ce castigi tu?

Organizatia ta va castiga de aici retentia celor talentati (carora li se extind astfel orizonturile), cresterea eficientei fiecarui membru al echipei si cresterea engagementului.

 

Cum lucram?

“Skill Growth Hack” urmeaza cei 3 pasi arhitecturali cu care construim pentru tine in Learning Architect: analizam => dezvoltam => consolidam. Construim pe contextul organizatiei tale, personalizam pe nevoile tale specifice si cream un cadru pentru aplicarea practica.

Iar in sala de curs, asteapta-te de la noi la un mix de creativitate si pragmatism:

  • folosim game-based learning in toate contextele unde se potriveste
  • LEGO serious play va deveni mai putin serios
  • actorii nostri profesionisti vor sparge conventionalul 
  • tips & tricks, simulari, studii de caz 
  • instrumente psihometrice certificate
  • energie si buna dispozitie absolut contagioase 

 

Pasul urmator din partea ta este sa…

Vii la eveniment si sa ai propria ta experienta, alaturi de primii 10 profesionisti din HR IT care vor participa. Noi iti promitem o imagine de ansamblu clara, elemente concrete din program si… gustari memorabile de care te vei bucura in timp ce vei cunoaste echipa Learning Architect votata pe locul 3 in top companii de training din Romania. Iar cireasa de pe tort e partea de networking in care vom crea un cadru de dialog despre provocari comune.

 

Conditiile de participare

Suntem primitori si prietenosi si ne place diversitatea, iar pentru a spune “DA” cat mai multor cereri si pentru a ne proteja investitia de timp si energie, avem doua conditii de participare pentru voi: 2 locuri/companie si o taxa de anulare de 100eur+tva in situatia in care nu onorati participarea, odata rezervat locul. Dupa ce veti completa formularul de inscriere, veti primi o invitatie in calendar pentru evenimentul pe care l-ati ales. Acceptarea acestei invitatii reprezinta confirmarea voastra de participare la eveniment.

 

Toate locurile pentru sesiunea (I) de la ora 10 sunt ocupate și te poți înscrie pentru sesiunea (II): 31 ian orele 14-17.

 

Formular de inscriere:

* câmp obligatoriu